2η Ποδηλατική Αιμοδοσία


2η Ποδηλατική Αιμοδοσία: Συγκέντρωση στο Πεδίο του Άρεως 29/05/2013

Κι αφού το κάναμε με επιτυχία την πρώτη φορά είπαμε να το επαναλάβουμε ξανά! Μαζευτήκαμε λοιπόν στο Πεδίο του Άρεως, ψιλονυσταγμένοι αλλά με κέφι. Ανεβήκαμε παρεάκι μέχρι το Γεννηματάς, με την συνοδεία τυχαίου περιπολικού παρακαλώ που όλως τυχαίως συναντήσαμε στο δρόμο, αράξαμε στο γνωστό πια «στέκι» και ξεκινήσαμε το πικ νικ. Για να μην βαριόμαστε και για να σπάσουμε τη ρουτίνα, αποφασίσαμε να πηγαίνουμε λίγοι λίγοι να δίνουμε αίμα, έτσι, για την χώνεψη που λένε αλλά και για να ξαναπεινάσουμε ώστε να ξαναφάμε και να μην πάνε χαμένα τόσα φαγητά.

Highlights: σπιτικά ντολμαδάκια με μάραθο, χούμους, σπιτικό ψωμί και μικρές μπουκίτσες καρύδας με γάλα!

Ποδήλατα πολλά αλλά περισσότεροι ακόμα ήταν οι ποδηλάτες που κατέβηκαν και φτιάξαμε όλοι μια χαρούμενοι παρέα. Πέραν όσων έδωσαν αίμα, νομίζω αξίζει να αναφέρουμε όσους δούλεψαν παραπάνω γι’ αυτό (βλέπε Royal Oak) όπως επίσης αυτούς που δεν έδωσαν, είτε γιατί «αντέγραψαν» στις εξετάσεις και πήραν χαμηλή βαθμολογία, είτε γιατί δεν μπορούσαν, είτε γιατί απλά πέρασαν να πουν ένα «γεια χαρά» και να στηρίξουν την προσπάθεια. Βέβαια, εκτός των γνωστών-αγνώστων πεινασμένων θαμώνων του φόρουμ ήταν και καινούργια πρόσωπα, όπως ο τυπάκος με το αναπαυτικό FS που ήρθε «απλά για να δει» ή η κοπέλα που το πληροφορήθηκε στην ποδηλατοπορεία από τα φλάϊερ και βρήκε την ευκαιρία να έρθει και να δώσει.

Αυτό που θα ‘θελα να τονίσω και που περισσότερο μ’ αρέσει, είναι ο τρόπος που καθιερώνει αυτή η αιμοδοσία, το να πηγαίνεις με το ποδήλατό σου χαλαρά για πικ νικ και κάπου ενδιάμεσα να δίνεις και αίμα, σαν κάτι φυσικό κι ενταγμένο στη ζωή μας, σαν μια χαρούμενη Κυριακή, σαν μια ποδηλατοβόλτα, σαν κάτι απλό κι όμορφο. Την επόμενη θα επανορθώσω. Αναμένουμε τους επίσημους «διοργανωτές» να κανονίσουν την επόμενη αιμοδοσία, ίσως κάπου Σεπτέμβρη/Οκτώβρη.

style=”box-shadow:0 0 10px #999999;border:1px solid #999999;padding:10px;”

Φωτό δεν έβγαλα πολλές γιατί ξεχάστηκα. Έπεσαν όμως κι οι παρακάτω στα χέρια μου!

Σχόλια και λοιπές περιγραφές των σύντροχων θα βρείτε στους Podilates.gr.

Advertisements

Leave a Message

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s