Scrabler Project – Surly Cross Check

Surly Cross Check
Surly Cross Check

Και μέσα σ’ όλη την τρέλα των καιρών, τελώ εν αναμονή του Cross Check. Τελικά το “χτύπησα” με κόστος 350 ευρώ, λίγο παραπάνω απ’ όσο πούλησα τη harley. Βέβαια ξέρω πως θα μου πάρει πολύ καιρό μέχρι να “τσουλήσει” αλλά δεν με νοιάζει. Είναι η ελπίδα του χειμώνα. Μέσα στην κατάθλιψη εγώ θα περιμένω μαζεύοντας ψίχουλα, μήπως και τελικά φτιάξω το δικό μου “streetfighter” κάποτε. Άλλωστε, αν όχι τώρα, πότε?

Κι επειδή, μαζί με τα χαρμόσυνα νέα έρχονται κι οι δύσκολες μέρες, φεύγω από το σπίτι μου για να μείνω φιλοξενούμενος στον αδερφό μου. Αν έμενα, το νοίκι θα με κατέστρεφε χωρίς να μπορώ ούτε καν να συντηρηθώ. Τουλάχιστον έτσι ίσως να μείνει κανά φράγκο για τα “περαιτέρω“. Κι επειδή ο δεύτερος όροφος είναι πιο απαιτητικός, έφτιαξα μια ζυγαριά ώστε κάθε τι που βάζω να το μετράω. [Λόγω αλλαγής του CSS η ζυγαριά μεταφέρθηκε εδώ]

Το πλαίσιο γυμνό μαζί με το πηρούνι ζυγίζει –περίπου– 3.2Kg κι αυτό δείχνει η κίτρινη μπάρα, που θα ανεβαίνει κάθε φορά που προσθέτω κάτι. Σκοπός να μην ξεπεράσει –κατά πολύ– τα 10kg, μιας που τώρα έχω κάμποσες σκάλες να το παίρνω επ’ ώμου. Το βάρος βέβαια δεν είναι τόσο σημαντικό αλλά γιατί να μην έχω μια ιδέα για το πόσο “πάχυνε” και ποιά δίαιτα πρέπει να ακολουθηθεί (αν τυχόν γίνει υπέρβαρο!). Λεπτομέρειες και φωτογραφίες ελπίζω κάπου στο τέλος του μήνα…

Advertisements

4 thoughts on “Scrabler Project – Surly Cross Check

 1. Ξεκινώντας με 3,200 σε medium μέγεθος [γιατί όλες οι εταιρίες δημοσιεύουν το βάρος γι’ αυτό το μέγεθος] τα 12 κιλά είναι ένα αισιόδοξο νούμερο. Ή πιο σωστά ένα πανάκριβο project. και κάπου εκεί χάνεται η ουσία του StreetFighter που είναι ένα φθηνό, αξιόπιστο και εύκολο στη συντήτηση custom made ποδήλατο πόλης.
  Υπολόγιζε γύρω στα 14 και είσαι ΟΚ. Για 10 ούτε κουβέντα.
  10 δεν έχουν φτάσει ούτε τα γρουν των 2500+

  Ωραίο το script για το βάρος αλλά θα χρειαστείς το παραδοσιακό τσιγκέλι ίσως και κάτι τέτοιο αφού θέλεις να παίξεις με το βάρος.

 2. Το script είναι CSS ξέρεις, απλά αλλάζω μια τιμή κι η κίτρινη μπάρα ανεβαίνει
  😉

  Επιπλέον είπα “να μην ξεπεράσει –κατά πολύ– τα 10kg” όπερ σημαίνει πως αν μείνω στα 12.5 θα ‘μαι πολύ χαρούμενος!

  Εσύ τώρα άστα όλα αυτά κι απλά ετοιμάσου να μου πλέξεις 2Χ τροχό σε crows foot pattern!
  :mrgreen:

 3. Καλησπέρα,

  σκέφτομαι να φτιάξω και εγώ ένα cross check για όλες τις χρήσεις (απο brevet μέχρι χωμάτινους γύρους Πάρνηθας). Μπορείς να μου πεις που βρήκες το πλαίσιο 350 γιατί το βρίσκω 450 απο wiggle και μόνο το μαύρο (όχι οτι θα έπαιρνα το μπλεδάκι …)

  1. Sorry αλλά το σχόλιο είχε μπει στα σπαμ και δεν το είχα δει. Σου έστειλα μήνυμα στους podilates.gr αλλά το επαναλαμβάνω κι εδώ:

   • Singlespeed.nl με 20% έκπτωση στην αναγραφόμενη τιμή μέχρι τέλος του Οκτώβρη σε όλα τα πλαίσια που προσφέρει, το Cross Check βγαίνει στα 350 μετά την έκπτωση.
   • Bike-components.de με τιμή στα 350 πάλι.

   Και τα δύο αφορούν πλαίσια του 2011 και προφανώς τα “σπρώχνουν” τώρα που αλλάζει ο χρόνος.

Leave a Message

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s