Athens Critical Mass: July 2011


Athens Critical Mass – JULY 2011

Μετά το Σύνταγμα τι? Μα βέβαια ένα ακόμα Critical Mass που χτες έκανε μια από τις καλύτερες διαδρομές του. Λίγο έλειψε να φτάσουμε στο Πάρκο Τρίτση όπου το μικρό καφενείο θα μας κρατούσε εκεί μέχρι το ξημέρωμα αλλά ευτυχώς που η κατάληξη ήταν το Θησείο, όπου με δυό από τους παρευρισκόμενους σύντροχους αποφασίσαμε να συνεχίσουμε για καμιά μπύρα somewhere near.

Λίγο από δω, λίγο από κει και χωρίς καλά καλά να το καταλάβω, γίναμε 10 άτομα και το μικρό «παγκάκι» είχε ήδη τιγκάρει από κόσμο όταν φτάσαμε. Σε λίγο καιρό τους κόβω να το δίνουνε φραντσάϊζ, άλλωστε κι ο «γρηγόρης» από καντίνα ξεκίνησε! Δε βαριέσαι όμως, είναι καλά παιδιά, κερνάνε καμιά μπύρα που και που (έχω ξεχάσει κι ένα μπουφάν εκεί οπότε δεν με παίρνει να τους τη «λέω») γι’ αυτό κι έπρεπε να βρεθεί γρήγορα το κοντινότερο μέρος που θα μπορούσε να μας φιλοξενήσει –έστω– προσωρινά και το οποίο βρισκόταν λίγα μέτρα παραπάνω, έχοντας την άκρως ενδιαφέρουσα σημειολογικά ονομασία «Κηφήνας» και μάλλον ήταν το μόνο που ταίριαζε στην καλοκαιρινή πνευματική αταξία που μας διακατέχει τούτες τις άγιες μέρες. Δεν πρέπει να πέρασε πάνω από μισή ώρα κι οι αρχικοί 10 υπερδιπλασιαστήκαμε σε χρόνο dt.

Τρεις μπύρες αργότερα αλλά σίγουρα πριν τις τρεις μετά τα μεσάνυχτα και αφού αποχαιρετήσαμε το υπόλοιπο γκρουπ με τις χορεύτριες που θα συνέχιζε για λίγο ακόμα το τζαμάρισμα κάτω από την επίβλεψη του λόκαλ «Ηρακλή», ξεκινήσαμε το άφτερ cruising στους κεντρικούς δρόμους των παραλιών της κεντρικής Αθήνας, αποχαιρετώντας τον ονειροπόλο BeeKeeper κάπου στις Πλάκα και καταλήγοντας παρέα με τον MilkMan και τη Sheena[is-a-punk-rocker] να τριγυρνάμε στις παντέρημες λεωφόρους της θαλπωρής που προσφέρει πάντα μια νυχτερινή βόλτα με παρέα.

Σήμερα τ’ ομολογώ, ήταν ένα δύσκολο πρωϊνό…
αλλά όπως λέει κι ο σύντροχος «μασάνε οι γερόλυκοι»?

ΥΓ1: What the fuck? Street Poker Alleycat Race? Sunday @ July 10? Irodeio @ 17:00? Και στο τέλος έχει και μπύρες?

ΥΓ2: While tKant goes on

Χάρτης Διαδρομής…

Advertisements

2 thoughts on “Athens Critical Mass: July 2011

  1. Χεχε! Ήμουνα σίγουρος παλιορεμάλι.

    Δεν ξέρω αν πρέπει να έρθω σαφτό το στριπ πόκεr, για να το κερδίσω ή για να σε γιαουρτώσω… :mrgreen:

  2. Αν έρθεις στο ποκερ θα το κερδίσουμε σε λέω κι έχω κρατημένες μπύρες στη παραλία, πες το ναι και θα σ’ αφήσω να γυρίσεις με το… τραμ! :mrgreen:

Leave a Message

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s