Ο καπετάνιος έχει κόψει αλυσίδα

Στη ζωή τα πράγματα δεν είναι «άσπρο-μαύρο». Πέραν της λογικής βασίζονται σε εμπειρίες, συναίσθημα, όνειρα και αναμνήσεις. Ένα παιχνίδι του μυαλού που –βέβαια– το μάρκετινγκ το γνωρίζει πολλά χρόνια τώρα και μας παγιδεύει.

Το Scrabler project έχει μια λογική: πάρε το πλαίσιο που γουστάρεις και φτιάχτο όπως θες κι όσο αντέχει η τσέπη σου. Μπορείς να το ξαναχαλάς και να το ξαναφτιάχνεις 100 φορές μέχρι να τα τινάξεις. Πάντα θα ‘ναι εκεί για να καλύψει τις ανησυχίες σου. Άλλωστε το Peregrine είναι έτσι φτιαγμένο που δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνει οτιδήποτε του ζητήσω και μάλλον ποτέ δεν θα αγγίξω τα όριά του.

Sawyer
Sawyer [Gary Fisher collection]

Από την άλλη η λογική είναι η μια πλευρά, η άλλη είναι η «εικόνα». Γιατί αυτός ο πορνόγερος τα ‘χει «αρπάξει» τα λεφτά και τώρα απλά δουλεύει για το χόμπι του που δεν είναι άλλο από το να τσιγκλά τις αισθήσεις μας.

 • Ατσάλι θες? Πάρε να ‘χεις!
 • 29άρι για παιχνίδι? Εδώ είμαστε!
 • Ρετρολάγνος, έτσι? Ειδικότης μας!

Κι έτσι, μόλις το μάτι μου πήρε το το Sawyer έπαθα χοντρή ζημιά… ΗΤΤΑ!

Sawyer
Sawyer [Gary Fisher collection]

Ξέρω, είναι ένα ατσάλινο 29άρι που ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσω σαν 29άρι. Στην πόλη θα μου βγάζει την ψυχή γιατί είναι καλό για παιχνίδια αλλά δεν έχεις παιχνιδιάρικη διάθεση όλη την ώρα! Άσε που είναι πανάκριβο μόνο και μόνο επειδή ο πορνόγερος ήταν νονός του! Τέλος, δεν σου δίνει την χαρά του να το φτιάξεις μόνος μου, απλά το παίρνεις, το καβαλάς κι έφυγες.

Κι όσο κάθομαι να σκεφτώ και να αιτιολογήσω το γιατί ΔΕΝ μου ταιριάζει μια τέτοια αηδία, τόσο κάθομαι και χαζεύω τις φωτογραφίες του στο ιντερνετ και μου τρέχουνε τα σάλια. Πάντως έχω ένα πέτσινο μεταλάδικο μπουφάν, θα ταίριαζε μια χαρά για τα δικά μου Urban Rides! Heh, καμιά φορά σκέφτομαι πως είναι καλύτερα που ‘μαι φτωχός…

Advertisements

3 thoughts on “Ο καπετάνιος έχει κόψει αλυσίδα

 1. Δεν είναι πανάκριβο επειδή ο Θείος Gary είναι ο νονός του. Έχει ακριβά περιφεριακά, τα οποία στην πόλη είναι άχρηστα. 😈

  Μετά, για να μαθαίνεις.
  Κάποιες λεπτομέριες κάνουν τη διαφορά.

  Κοίτα τη γωνία του λαιμού του ποδηλάτου σου και κοίτα αΦτουνού. Βλέπεις την [τεράστια] διαφορά? Πρόσθεσε στην εξίσωση, ότι το δικό σου έχει και κανά δυο spacers παραπάνω.
  Καταλαβαίνεις γιατί αυτό το ποδήλατο είναι κουραστικό αν δεν έχεις την τεχνική και δεν κάνει για χαλαρές βόλτες στην πόλη? 😉

 2. Ναι, τα καταλαβαίνω όλα αυτά, τα βλέπω, τα αντιλαμβάνομαι και συνέχεια τα σκέφτομαι. Βέβαια έτσι σκεφτόμουν και για το τσιγάρο και πέρασαν 28 χρόνια μέχρι να το κόψω. Τις γυναίκες ακόμα να τις κόψω!

  Ελπίζω πάντως να μην κάνω το λάθος με το Sawyer. Ευτυχώς που δεν έχω λεφτά και κοστίζει ακριβά (αν και το δεύτερο είναι υπό αμφισβήτηση). Όπως και να ‘χει το Peregrine δεν το αφήνω! Είναι ο δρόμος που θα βαδίσω.

  Εσύ, απ’ ότι θυμάμαι, καπνίζεις ακόμα, έτσι? Μπύρες βέβαια τις έχεις κόψει αλλιώς θα ‘βαζες καμιά φωνή! Δευτέρα Critical Mass στο Σύνταγμα. Έλα!

 3. Μπύρες πίνω ακόμα και καπνίζω, αλλά έχω μείνει πίσω στους στόχους που είχα βάλει και πρέπει να επιταχύνω κάποια πράματα, δηλαδή το γνωστό ένα.

Leave a Message

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s