Beer Cruisin #01

Beer Cruisin
Beer Cruisin: 04 Aug 2010

Έτσι, για να σπάσουμε την κούφια ζέστη της εβδομάδας, να νιώσουμε τον ζεστό ιδρώτα να τρέχει από τα μάτια μας, να δούμε τον ήλιο να πέφτει μαζί με τις τελευταίες ηρωικές γόπες μας, να περιμένουμε τις τελευταίες κρύες μπύρες ανάμεσα σε ζωηρές τουρίστριες, είναι μερικοί από τους λόγους του ξαφνικού Beer Cruisin, που δεν είναι τίποτα άλλο αλλά η ανάγκη αναζήτησης μιας κρύας μπύρας ένα τυχαίο –κατά τα άλλα– καθημερινό βράδυ στην Αθήνα.

Beer Cruisin
Beer Cruisin: 04 Aug 2010

Και πως να μην την “πέσεις” στις μπύρες όταν στην καμπύλη της Αμαλίας, απέναντι από τις Στύλες, περνά μια γοητευτική οπτασία, πάνω σ’ ένα τύπου Άμστερνταμ ποδήλατο, με το καλαθάκι μπροστά κι εγώ να βγαίνω απ’ το σκοτάδι κουδουνίζοντας απελπισμένα μπας και μπορέσω να την χαιρετίσω, να την κάνω να με δει, αλλά που τέτοια τύχη. Δεν πειράζει, μένει μόνο μια φευγαλέα εικόνα που ξεφτίζει με κάθε γουλιά και κάθε ρουφηξιά καπνού. Ίσως μια επόμενη φορά να ‘μαι τυχερός…

Beer Cruisin
Beer Cruisin: 04 Aug 2010

Και μπορεί η Αθήνα να δείχνει ένα άσχημο πρόσωπο αλλά έχει ακόμα όμορφες γωνιές, που βρίσκονται μόλις ένα τετράγωνο μακριά από το πολύβουο πλήθος, κρυμμένες καλά, αφιερωμένες σε όσους έχουν διάθεση να κάνουν ένα βήμα πιο “μέσα”, να κοιτάξουν λίγο μακρύτερα απ’ όσο είμαστε εθισμένοι να βλέπουμε. Στην υγεια μας ρε χλApache!

Χάρτης Διαδρομής…

Advertisements

Leave a Message

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s